Zamieszczone przez Big
ASR -Porównanie między OCTAVIĄ I i II
Zwiń
X
-
Dźwięk tego EDS, to chrobotanie, tj. trzaskanie nawet? bo właśnie dziwi mnie sytuacja gdy np ruszam w śniegu i słyszę jakieś dziwne trzaski a nie zawsze w tym momencie mignie lampka od ASR. Czyli system EDS może działać bez systemu ASR?? Mam O1 w EleganceZamieszczone przez BigTak co co słyszał kolega (takie chrobotanie) to objaw działania własnie systemu EDS.Zamieszczone przez grutoCzyli ten system to EDS ?!
Komentarz
-
-
Tak, dźwięk EDS to chrobotanie. Ale raczej nie trzaskanie.
Co ciekawe, kiedy u siebie wyłącze ESP, nie mam problemu z wyjechaniem pod żadną górkę. I co najlepsze jeden ślad mam wyłożony płytkami odśnieżonymi, a na drugim błoto. Wtedy ten EDS chroboli a auto drze do góry jak szatan. Naprawdę super wynalazek. Co prawda mam 4x4 ale to bez znaczenia większego. :lol:
*1B1B*1.8T*4x4
*1B1B*1.9T*DSG
Komentarz
-
-
ASR może w ogóle nie być w O1 obecne. W O1 miałem EDS bez ASR.Zamieszczone przez EvilCzyli system EDS może działać bez systemu ASRNie wiem jak w O1, ale w Outlanderze jest kolosalna różnica czy jadę na 2x4 czy na 4x4 - zwłaszcza na śliskiej jezdni (mokrej czy zaśnieżonej). Oczywiście zdecydowanie na korzyść 4x4Zamieszczone przez kmicioCo prawda mam 4x4 ale to bez znaczenia większego
, którego w ogóle nie wyłączam
Komentarz
-
Komentarz